Vanuit onze vestiging in Rotterdam vervoeren we dagelijks tankcontainers voor grote opdrachtgevers in alle soorten en maten en met MDO-classificatie als het nodig is.

Mogelijkheden vrijwel onbeperkt
Qua formaten zijn de mogelijkheden voor tanktransport vrijwel onbeperkt. U kunt bij ons terecht voor vervoer van alle soorten containers. Wij focussen op veiligheid; niet alleen omdat we uw lading zeker willen vervoeren. Ook onze chauffeurs verdienen een veilige en fijne werkomgeving, zodat hun prestatie optimaal is.

ADR
Onze voertuigen zijn volledig ADR uitgerust.

BBS programma
Net zoals de chemische industrie hebben wij grote aandacht voor alle aspecten van veiligheid. Daarom hebben we een Behavior Based Safety (BBS) programma ingevoerd. Hierin staan alle richtlijnen die het veilig rijgedrag van onze chauffeurs verder optimaliseert. Met het BBS programma verhogen we de veiligheid in het wegtransport en beïnvloeden het gedrag van onze bestuurders via training, observaties en communicatie.

SQAS
Vanzelfsprekend moeten we voor onze klanten in de chemische industrie aan bepaalde normen voldoen. Koops Transport is SQAS gecertificeerd. Hiermee waarborgen we dat het transport van chemische goederen op een veilige, kwalitatief goede en voor het milieu juiste manier wordt uitgevoerd. Voor Koops Transport betekent dit: veilig, duurzaam, eerlijk en sociaal.

  • Veilig – Geen risico’s voor medewerkers, derden, goederen en milieu.
  • Duurzaam – Maatschappelijk verantwoord, duurzaam financieel resultaat, schoon, uitmuntende kwaliteit.
  • Eerlijk – Ethisch verantwoord, respect voor leveranciers, eerlijk zaken doen, naleven van de wet- en regelgeving.
  • Sociaal – Open, respect voor mensen, respect voor fundamentele rechten.

Volgen van de lading
Bij tanktransport luistert het laden en lossen heel nauw. Dankzij ons track en tracesysteem weten we altijd waar onze chauffeurs zich bevinden. Wilt u meer informatie over het verloop van uw vervoer? Bel gerust met één van onze medewerkers in Rotterdam. Bel tijdens kantooruren! Ook buiten kantooruren zijn wij bereid u van actuele informatie te voorzien.

Tankcontainertransport naar Duitsland
Bent u op zoek naar veilig en gedegen tankcontainertransport naar Duitsland? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers in Rotterdam: +31 (0)10 2313828

_MG_2888 _MG_2817 _MG_2934

Koops Transport regelt al meer dan 100 jaar vervoer over de weg.

Truck

Tankcontainer transport - Rotterdam

  • Columbusstraat 34 (haven 2773)
  • 3165 AD Rotterdam

Tanktransport - Rotterdam

  • Columbusstraat 34 (haven 2773)
  • 3165 AD Rotterdam
© 2017 - Koops Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.
Algemene voorwaarden