De kwaliteit van onze organisatie valt en staat met de kwaliteit van onze mensen en de diversiteit van onze transportvloot. Onze mensen treden u vriendelijk en proactief tegemoet. Daar komt bij dat onze vloot bestaat uit modern, technisch perfect en veilig materieel.

Goed geschoolde chauffeurs
De verplichtingen vanuit de internationale wetgeving en de verscherpte eisen die wij zelf stellen, leggen een zware belasting op de vakbekwame chauffeur. Goed geschoolde chauffeurs zijn productiever, breder inzetbaar en ze leveren hierdoor een bijdrage aan een beter rendement. Naast de eisen die worden gesteld vanuit de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95) halen onze chauffeurs elk jaar ook het Security Awareness certificaat.

Het Nieuwe Rijden
Doordat onze chauffeurs Het Nieuwe Rijden volop toepassen, rijden ze veiliger en besparen flink op de brandstofkosten. Het brandstofgebruik wordt namelijk in hoge mate bepaald door de manier waarop de chauffeur met zijn vrachtwagen omgaat. De gemiddelde besparing is ongeveer 10%. Dit betekent een vermindering van de broeikasgassen en schadelijke stoffen. Daar komt nog bij dat Het Nieuwe Rijden leidt tot een grotere verkeersveiligheid.

Onze kernwaarden

  • We leveren kwaliteit. Overal en altijd. In mensen, processen en in de organisatie.
  • We brengen uw producten veilig en snel naar de eindbestemming.
  • We werken hard, plannen accuraat en doen wat we beloven.

Bij Koops Transport heeft u één aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig. Zoekt u een internationaal transporteur? Neem gerust contact op.

_MG_2815 _MG_2817

Koops Transport regelt al meer dan 100 jaar vervoer over de weg.

Truck

Tankcontainer transport - Rotterdam

  • Columbusstraat 34 (haven 2773)
  • 3165 AD Rotterdam

Tanktransport - Rotterdam

  • Columbusstraat 34 (haven 2773)
  • 3165 AD Rotterdam
© 2017 - Koops Transport heeft haar website laten maken door Ebbers Media.
Algemene voorwaarden